söndag 3 november 2013

Biljetter till UFC-London 2014

Den 8 mars 2014 möts svensken Alexander Gustafsson och brasilianaren Antônio Rogério Nogueira i en UFC-gala i London. Ultimate Fighting Championship, UFC, är en amerikansk MMA-organisation son alltså är arrangör till galan i London som går av stapeln i  i O2-Arena. Biljetter till UFC-galan i London kan antingen köpas direkt via UFC:s webbplats (datum för biljettsläpp ännu inte klart) eller som paket med biljett och hotell via till exempel London Tickets.


Alexander L. Gustafsson, född 15 januari 1987 i Arboga, är en svensk MMA-utövare som tävlar i organisationen UFC i viktklassen lätt tungvikt. Gustafsson var obesegrad under sina första nio matcher och har vunnit nio av sina sexton matcher på knockout. I november 2009 blev han tredje svensk att gå en match i UFC.


Antônio Rodrigo Nogueira, född 2 juni 1976 i Vitória da Conquista, Brasilien, är en brasiliansk utövare av mixed martial arts och känd för sitt tekniska kunnande inom brasiliansk jujutsu och anses av många som en av de bästa jujutsu utövarna igenom tiderna. Nogueira tävlar i tungviktsklassen inom Ultimate Fighting Championship där han varit interimmästare.

Inga kommentarer: